Kalasääskien munien haudontaa säässä kuin säässä

Kalasääski on petolintu joka elää järvialueilla, merenrannikoilla ja saaristossa. Pesii koko maassa. Munii huhtikuun lopulta alkaen 1–4 munaa. Pääasiassa naaras hautoo, haudonta-aika 34–38 vrk. Poikaset lentokykyisiä 51–59 vrk:ssa.

Kuvat ovat pesillä olevista videoista kuvakaappauksia 4.5.2019 aamupäivältä. Videoita pääsee katsomaan otsikkoa klikkaamalla.