p

Atmos-verkkolehti näki päivänvalonIlmatieteen laitos ryhtyy julkaisemaan uutta verkkolehteä. Atmos-verkkolehden ensimmäinen numero on nyt ilmestynyt. Käy tutustumassa!

Verkkolehden tavoitteena on nostaa esiin kootusti säähän ja Ilmatieteen laitoksen tutkimusaiheisiin liittyviä ajankohtaisia aiheita sekä tuottaa sidosryhmille ja muille kiinnostuneille taustoittavaa tietoa Ilmatieteen laitoksen toiminnasta ja toimialasta. Ensimmäiset jutut käsittelevät mm. nykypäivän ennustetehdasta eli säämallin toimintaa sekä sitä, kuinka satelliitit tuottavat sata miljoonaa havaintoa vuorokaudessa.

”Halusimme käyttöömme uuden ajankohtaiskanavan, jolla voimme tuoda kiinnostavasti esille aiheitamme, joka kiinnostavat monia suomalaisia. Verkkolehti korvaa painetun sidosryhmälehtemme ja on näin aikaisempaa laajemman yleisön saatavissa”, toteaa Ilmatieteen laitoksen viestintäjohtaja Nina Kukkurainen.

Atmos on luettavissa täällä »»
Verkkolehteen pääsee myös Ilmatieteen laitoksen verkkosivujen etusivulta.

Mikäli haluat tilata kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän Atmos-uutiskirjeen, joka muistuttaa uuden Atmoksen ilmestymisestä, voit tilata sen täältä »»

Lähde: Ilmatieteen laitos
Kuva: Kuvakaappaus
Julkaissut: Kalle

0 comments:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.