p

Revontulien leimua Tankavaaran luontokeskuksessa


Ranskalainen Rayann Elzein johdattaa yleisön alkaneen vuoden kunniaksi revontulten maailmaan Urho Kekkosen kansallispuiston luontokeskuksessa Tankavaarassa torstaina 15.1.2015. Tapahtuma alkaa klo klo 18:00 ja siihen on järjestetty kuljetus Saariselältä ja Kiilopäältä.

Uuden vuoden ensimmäisen luontoillan aiheena Tankavaarassa ovat revontulet, ja niistä saapuu kertomaan ranskalainen Rayann Elzein. Hänen valokuvaus-harrastuksensa alkoi yli 10 vuotta sitten, kun hän halusi matkamuistoikseen kuvia reissuiltaan maailmalla. Harrastus muuttui intohimoksi ja säännölliseksi toiminnaksi.

Pohjoisen matkoillaan Elzein ihastui revontuliin. Viimevuosien aikana hän on viettänyt useita kuukausia Inarin ja muualla Pohjois-Lapin ja Norjan alueella revontulia kuvaten. Luontoillassa Rayann Elzein kertoo revontuli-ilmiöstä ja siivittää esitystään upeilla revontulikuvillaan. Luontoillassa nähdään myös upea timelapse video sekä reaaliajassa revontulista kuvattu video. Tilaisuuden kieli on englanti, mutta mahdollinen kielitaidon puute ei haittaa nautintoa kuvista.

Tilaisuus pidetään Tankavaaran luontokeskuksen auditoriossa torstaina 15.1.2015 kello 18. Liput:  6€/aikuiset, 3€/ lapset 7-17-vuotiaat, lapset alle 7-vuotta ilmaiseksi.

Kuljetus Tankavaaraan lähtee Saariselältä klo 17:00 ja kiertää Tunturikeskus Kiilopään kautta. Paluu Saariselälle lähtee tilaisuuden jälkeen n. klo 19:15 (Saariselällä n. klo 20:00). Kuljetus sisältyy pääsylipun hintaan.

Kuljetukseen ilmottautuminen Saariselän palvelupiste Kiehiseen 13.1. klo 16 mennessä puhelimitse numeroon 0205 64 7200 tai sähköpostilla ukpuisto(at)metsa.fi.

Tervetuloa tilaisuuteen! Luontoillan järjestää Metsähallitus Urho Kekkosen kansallispuisto.

Lähde: MH

Julkaissut: Kalle

0 comments:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.