p

Yhdessä puhtaamman Itämeren puolesta

MTV MEDIA on tänään julkistanut sitoumuksen, jolla se liittyy niiden lähes 200 yrityksen, yhteisön ja yksityishenkilön joukkoon, jotka ovat lähteneet yhteistyöhön Baltic Sea Action Groupin kanssa päämää-ränään puhtaampi Itämeri.  Suomen johtavana sähköisen viestinnän mediatalona MTV MEDIA pystyy tarjoamaan Itämeren pelastustyölle laajaa näkyvyyttä sekä televisiossa että verkkosivustoillaan.

Ensimmäinen yhteistyön ilmentymä on 10-osai-nen Itämeri-niminen  tv-sarja, joka nähdään MTV3-kanavalla kesällä 2012 parhaaseen kat-seluaikaan. Visuaalisesti upean ja samalla informatiivisen tv-sarjan tekemisessä ovat mukana myös Kermira Oyj ja Siemens Osa-keyhtiö sekä lukuisa joukko muita suomalaisia Itämeren suojelun edistämiseen sitoutuneita yrityksiä. Tv-sarjan toteuttanut Nordisk Film TV Finland tarjoaa mm. vedenlaisen kuvauksen välineistön ilmaiseksi käyttöön hyvän asian puolesta.

- MTV MEDIA on jo pitkään pitänyt Itämeriasiaa esillä ja on ottamassa nyt seuraavan näyttävän askeleen. Samalla tämä on myös esimerkki siitä, kuinka yritys osaamisellaan osallistuu Itämeren pelastustyöhön. Hyvä kasvattaa lisää hyvää, tuottava liiketoiminta ja Itämeri kulkevat käsi kädessä. Se, joka haluaa menestyä, rakentaa liiketoimintaansa vastuullisesti, Baltic Sea Action Groupin hallituksen puheenjohtaja Ilkka Herlin sanoo.

- Kukin tekee Itämeren suojelemiseksi ja sen tilan parantamiseksi  sitä, mitä parhaiten osaa. Me MTV MEDIAssa osaamme  tehdä ja välittää katsojia kiinnostavia sisältöjä. Tästä on hyvä esimerkki sitoumuksemme ensimmäinen ilmentymä, parhaaseen katseluaikaan kesällä 2012 esitettävä 10-osainen Itämeri –niminen tv-sarja.  Kaupallisena mediayhtiönä osaamme myös edistää mainostaja-asiakkaidemme intressejä. Itämeri ja BSAG tarvitsevat molempia,  MTV Oy:n toimitusjohtaja Pekka Karhuvaara sanoo.

- Meitä kemiralaisia huolestuttaa Itämeren huono tila. Olemme ponnistelleet pitkään tämän haasteen parissa. Olemme johtava vedenpuhdistaja kaikissa Itämeren altaan ympärysvaltioissa, mutta vahvempia yhteisiä toimenpiteitä tarvitaan tilanteen kohentamiseksi. Olemme sitoutuneet Baltic Sea Action Groupin kautta tuomaan oman innovatiivisen panoksemme ongelmien ratkaisuun. Tämä ohjelmakonsepti on mielestäni loistava tapa tuoda mielenkiintoisella, ihmisläheisellä tavalla esiin erilaisia ratkaisuja tämän meille niin rakkaan meren pelastamiseksi, Kemiran toimitusjohtaja Harri Kerminen sanoo.

- Ilmastonmuutos on yksi suuri haaste Itämerelle. Tv-sarja on meille hyvä tapa tuoda esille sitä, että vaikuttamiskeinoja päästöjen vähentämiseksi on paljon.  Siemens on energia-alan asiantuntija tehokkaasta tuotannosta, siirtoon ja energiankulutuksen vähentämiseen niin teollisuudessa, liikenteessä kuin kaupungeissa ja kiinteistöissäkin. Toivottavasti Itämerisarja herättää keskustelua teknologioiden mahdollisuuksista ympäristön suojelemisessa.  Toivon myös, että katsojat innostuvat tekemään asioita Itämeren hyväksi, Siemensin toimitusjohtaja Martti Kohtanen kannustaa.

Kuvassa: Itämeri Kuva: Ekofokus

0 comments:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.